Menu

  • sh general

Продажба на автомобили с гаранция и изкупуване 

Желаете да замените своя автомобил с нов.....

Toyota Ви предлага широка гама от употребявани автомобили. 
Посетете Спекта Ауто и разгледайте наличните автомобили. Нашия висококвалифициран екип ще Ви предложи изчерпателна търговска и техническа информация и ще отговори на всички въпроси.  
 

За бързата продажба на автомобила помага много богата база данни с наши клиенти. След щателен предварителен технически оглед на състоянието на автомобила, се уточняват всички забележки по него ако има такива, те се отстраняват при желание на продавача, за да може, когато представяме автомобила пред куповачите той да бъде в най-добро състояние. Правим проучване за пазарната цена на този автомобил и продавача, определя цената с която да се помести в нашия сайт.

Втория вариант е да изкупим автомобила веднага, т.н. обратно изкупуване. Винаги съдействаме след това за сключване на сделката пред нотариус, за прехвърлянето на автомобила, новата регистрация в КАТ и всички необходими документи и действия, които съпътстват една такава сделка.

Ако желаете да закупите друг автомобил, разполагаме с изключително опитни търговци, които могат да съдействат за намирането на подходящия лизинг, ако се нуждаете от кредитиране на покупката.
Постарали сме се да дадем на нашите клиенти най-добрия избор.

Телефон за контакт с отдел Продажба автомобили:

+359 56 87 64 64 

+ 359 895 54 33 32

Спекта Ауто ЕООД

Бургас

Спекта Ауто ЕООД

ул. Индустриална № 19
8000, Бургас
t. Продажби:056876464,Сервиз:056848888
e. spektaauto@toyota.bg
Покажи на картата

Налични услуги:

Автосалон, Сервиз, Рез.Части, Авторепаратурен сервиз, Бояджиен сервиз

Пътна помощ