Menu

Лизинг

Лизинг на продукти за автомобили

Спекта Ауто, чрез своите партньори Unicredit Leasing, TBI Leasing  и  JetCredit, предоставя  на своите клиенти, възможността за покупка на лизинг на всички свои продукти и услуги:

  • Покупка и монтаж на газови уретби с марка Lovato, с 5-годишна гаранция или 150 000 км. пробег;
  • Покупка на акумулатори, покупка и сервиз на всички авточасти;
  • Покупка и монтаж на всички видове автомобилни и индустриални гуми, стоманени и алуминиеви джанти;
  • Покупка и монтаж на всички видове авто-аксесоари и допълнително автомобилно оборудване – автобагажници, лебедки, автонавигации, автотунинг, оff-road оборудване, CD и TV автосистеми.

Лизинг на автомбили.

За всички автомобили нови и употребявани, които продаваме предлагаме различни лизингови условия. Работим с няколко лизингови компании – Уникредит Булбанк, ДСК Лизинг АД, Райфайзен Лизинг България, Интерлийз, ЕFG лизинг, Sogelease и безспорно сред тях се отличава програмата TOYOTA OPTIMAL LEASING, която е най-добрия продукт на пазара за лизингови услуги. Тя е максимално гъвкава и задоволява абсолютно всякакви изисквания на клиентите, независимо дали става въпрос за по-ниска първоначална вноска, за по-изгодна месечна вноска, за голяма остатъчна стойност … всичко е обхванато от този продукт.

Вижте повече ТУК

 

 

 

Застраховки на автомобили

Спекта Ауто ООД сключва Застраховки Каско и Гражданска отговорност и работи с водещите застрахователни компании в България. С течение на годините те са показали своята компетентност, гъвкавост и застраховките, които сключваме са с най-добрите застрахователни премии и нашите клиенти ползват все по-големи отстъпки включени в пакетите на застрахователите.

Много е важна връзката, между застраховката и последващото отсервизиране на настъпили щети. Спекта ауто е доверен сервиз на застрахователните фирми. При възникване на щета собственика на автомобила идва в нашия сервиз и ние се ангажираме със завеждането на щетата, сервизирането и предаването на автомобила в най-добрия вид, т.е. клиента не се ангажира с парични суми, фактуриране и допълнително губене на време.

Нашата цел е клиентът да бъде максимално освободен от ангажимента по отстраняването на щетите по автомобила си.

Официален сервиз сме на марките TOYOTA и LEXUS и доверен сервиз на застрахователите: ДДЗИ-Общо застраховане ЕАД, ЗАД Армеец АД, ЗАД Алианц България АД, ЗАД Булстрад, ЗС Булинс АД, ЗК Уника АД, Дженерали застраховане АД, Групама застраховане АД, ЗАД Асет Иншурънс АДи др.

Автомобили под наем в Бургас

Наемане на автомобил в Бургас и региона – rent a car

Спекта ауто предлага нови и употребявани автомобили под наем–rent a car.
Всички предлагани автомобили са в перфектно техническо състояние, застраховани, с винетни стикери и оборудвани според изискванията на КАТ.
За улеснение на клиента, доставяме коли от и до адрес удобен за наемателя, включително летищата в гр. Бургас, гр. Варна, гр. София и гр. Пловдив.

Пътна помощ в Бургас и региона

Сервизите на Спекта Ауто ООД разполагат с пътна помощ и възможност за репатриране на автомобили. Тежко катастрофиралите автомобили се съхраняват в специален и охраняем закрит паркинг за осигуряване на тяхната защита от допълнително наводняване и корозия.

  • optimal leasing2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Спекта Ауто ЕООД

Бургас

Спекта Ауто ЕООД

бул.Проф.Яким Якимов, № 33
8000, Бургас
t. 0700 700 66
e. spektaauto@toyota.bg

Налични услуги:

Автосалон, Сервиз, Рез.Части, Авторепаратурен сервиз, Бояджиен сервиз

Пътна помощ 

Video Title

Video Slug